We snappen natuurlijk dat je na een tijd je ouders, broertjes en zusjes enorm gaat missen, en dat je ze het liefst langs laat komen op de camping. Nu is jouw vraag natuurlijk; is dat mogelijk?

We snappen je heel goed. Natuurlijk is het leuk om aan je ouders te laten zien waar je de zomer verblijft. Toch adviseren we altijd om dit niet te doen. Waarom? Simpel, omdat je ontzettend druk zult zijn met je werkzaamheden. Natuurlijk niet zo leuk als je zusje met je naar het zwembad wilt, maar jij de minidisco moet voorbereiden. Mocht dat voor het gezin niet heel belangrijk zijn, dan raden we ze aan om een hotel in de buurt te boeken of op een nabijgelegen camping te verblijven. Zo kunnen zij lekker van hun vakantie genieten en wordt jij niet afgeleid, win-win situatie. Zoek elkaar dan lekker op in de vrije uurtjes! 

Echter is het wel belangrijk om het altijd even na te vragen bij de campingbaas, voor sommigen is dit namelijk echt een no-go. Het zal nogal lullig zijn als zij in Frankrijk staan met hun volgeladen auto en bepakte caravan en dat het blijkt dat de eigenaar hier totaal niet blij mee is. Vraag het dus altijd even na!

Heeft u het antwoord gevonden?