Wanneer je bij TeamAnimation aan de slag gaat ontvang je training en begeleiding én ontvang je aan het einde van de zomer de certificaat 'Entertainer Buitenland'. Een goede toevoeging op je CV!

Leuk! Maar wat kost dat dan?
De totale waarde van het trainingspakket is €850 en wordt aangeboden door Team4Events. Omdat je als entertainer bij TeamAnimation een streepje voor hebt betaal je maar €150 euro per volledig gewerkte maand. Daarnaast betaal je eenmalig €29 voor het trainingsweekend. Ben je oud-medewerker? Dan betaal je in de zomer €125 of zelfs €100 (afhankelijk van hoeveel seizoenen je al gewerkt hebt) per volledig gewerkte maand! 

En wat krijg ik daar dan voor?
Naast een geweldig trainingsweekend waar je 40 nieuwe vrienden voor het leven maakt zorgen wij er ook voor dat je veel leert. Je ontvangt vooraf een e-learning en tijdens het weekend ontvang jij feedback, tips en tricks van onze ervaren crew van trainers. Daarnaast krijg je tijdens de zomer begeleiding en aansturing vanuit de regiomanagers. Voor de zomer zitten wij op kantoor voor je klaar om je te helpen met bijvoorbeeld het boeken van je reis. 

Uhm... ik spreek nog geen woord Frans
Naast de (gratis) opfriscursus bieden we ook een uitgebreide cursus Frans aan. Deze cursus is intensiever dan onze opfriscursus en biedt een uitgebreider basis aan voor het leven op de camping in Frankrijk. Deze cursus kan je bij ons volgen als je vòòr 15 december 2019 solliciteert bij ons. 

Heeft u het antwoord gevonden?