Na het sollicitatiegesprek krijg je binnen twee werkdagen het verlossende nieuws te horen. Ben je aangenomen? Gefeliciteerd! Dan gaat het avontuur beginnen... Nouja, bijna!

Intentieverklaring
Je krijgt inloggegevens toegestuurd van je persoonlijke Team4Animation account. Je komt er via zomerjobs.nl/account. Daar staat een intentieverklaring voor je klaar. Deze print je uit, onderteken je en een scan ervan kun je weer uploaden.

Tip: Download de Team4Animation app in de Google Play of Apple App store. Je kunt dan meteen een foto van de verklaring uploaden.

Wat staat er dan in?
Hier staat in dat jij de periode dat je beschikbaar bent ook echt vrij houdt om deze zomer aan de slag te gaan voor ons. Wij verklaren ook meteen dat we binnen deze periode een camping voor jou gaan vinden.

Is er een camping gevonden? (Lukt altijd!) Dan krijg je van ons het seizoenscontract. Je tekent deze gewoon in het Nederlands!

Wat als ik getekend heb?

Eerste overeenkomst getekend? Dan hangen we je op het matchingsbord. Dat wil zeggen dat we je zo snel mogelijk gaan matchen met een camping die bij je past! We houden natuurlijk ook rekening met je voorkeuren

Heeft u het antwoord gevonden?