Hét favoriete gespreksonderwerp van vele mensen is eten en dat is niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Tijdens een seizoen moet ook gegeten worden, maar hoe zit dat nou?

Belangrijk om te weten is dat het eten per camping verschilt. Zo is de kans aanwezig dat je op een kleinere camping mee kunt eten met de familie terwijl je op een andere camping misschien wel bonnen krijgt voor een restaurant. Daarnaast komt het ook vaak voor dat je in je stacaravan (of waar je ook slaapt) kookgelegenheid hebt. Gezellig is dan natuurlijk om met je collega's samen te koken én te eten, goed voor de teamspirit (mits je goed gekookt hebt natuurlijk).

Maar om die avondmaaltijden nou extra leuk te maken, kun je "de gouden pollepel" in het leven roepen. Dit is een soort wedstrijd voor families, waarbij de familie die die week het lekkerste voor jou kookt, wint. De kids van de miniclub vinden dit natuurlijk he-le-maal geweldig want jij komt bij hun eten en anderzijds heb jij gegarandeerd een goede maaltijd en een leuke avond. Een win-win situatie!

Heeft u het antwoord gevonden?