Kan ik bij jullie ook stage lopen?

Wij kunnen er helemaal inkomen dat animatiewerk in het buitenland een hele toffe stage zou zijn. Helaas behoort een stage als entertainer op de camping niet tot de vele mogelijkheden die we bieden...

Hoe leuk het ook zou zijn om niet alleen de zomer maar ook de stage van je leven te beleven, animatiewerk via ons in Frankrijk is echt een (bij)baan. We zijn geen erkend leerbedrijf en kunnen je dus niet de bijbehorende stagebegeleiding geven (wat over het algemeen een vereiste is vanuit je opleiding).

Wat je wel kan doen is via ons in Nederland stage lopen.

De Nederlandse tak van ons bedrijf heeft hier namelijk wel de erkenning voor. Dus niet animatiewerk op een camping het buitenland maar gewoon in Nederland. Zelfde voorwaarden, net zo leuk! 

 Hoe kan ik mij aanmelden? Simpel! Solliciteer via www.animatiewerk.nl.

Ook is het mogelijk om stage te komen lopen op ons kantoor in Woerden! Kantoor? Klinkt saai? Dat is het verre van. Je komt hier terecht in een team van jonge, enthousiaste mensen die zelf ook als entertainer hebben gewerkt. En nee, je bent zeker niet de typische stagiair die het manusje-van-alles is en niks heeft in te brengen! 

Kijk hier voor alle stagevacatures en solliciteer gewoon!