Als je besluit een deel van je reis met de bus te doen is het verstandig als je tot halte Bercy-Seine boekt. Deze halte ligt namelijk precies tussen twee belangrijke grote treinstations in! Dat maakt je overstap een stuk makkelijker!
Hieronder vind je kort hoe je van Bercy-Seine naar andere grote treinstations in Parijs komt.

Gare de Lyon
Vertrek je naar het zuiden? Dan is de kans groot dat je vanaf dit station vertrekt. Dit is vanaf de FlixBus 20 minuten lopen, je loopt langs de Seine richting de Notre Dame. Lopen niet zo je ding? Dan kan je de metro nemen, pak dan lijn 14 (Paars) richting Gare Saint Lazare

Gare d'Austerlitz
Treinen naar het oosten van Frankrijk vertrekken vanaf dit station. Ook dit station is binnen loopafstand van de eindhalte. Je loopt langs de Seine richting de Notre Dame, vergeet niet de Seine over te steken. Het station ligt aan de rivier. Wil je toch liever met het OV? Pak dan eerst Metro 14 (Paars) richting Olympiades, na twee haltes stap je uit bij Bibliothèque Francois Mitterand. Hier neem je de RER C richting Invalides. Je stapt uit bij Gare D'Austerlitz.

Gare Montparnasse
Vertrek je vanaf dit station is het aan te raden om de metro te pakken. In dit geval vertrek je vanaf metro halte Bercy en pak je lijn 6 (lichtgroen) richting Charles de Gaulle-Étoile. Na 11 haltes zal je de halte Montparnasse tegenkomen.

Gare Saint Lazare
Vanaf hier zal je vertrekken wanneer je in Normandië of Bretagne aan de slag gaat. Dit station bevindt zich helemaal aan de andere kant van het centrum, de metro is dan ook erg aan te raden. Pak vanaf de halte Bercy de metro 14 (Paars) richting, en nu komt het, Gare Saint Lazare. Blijf in de metro tot het eindstation en daar is je bestemming!

Heeft u het antwoord gevonden?