Onze ervaring is dat het altijd handig is om een laptop mee te nemen tijdens je seizoen. Of het nou is om even snel een e-mail te sturen of om te Skypen, het is gewoonweg praktisch om hem mee te nemen. Ook als je veel foto's maakt van jouw geweldige tijd om te camping, dan is het ideaal om deze op de laptop te kunnen zetten (zo sta je niet met een vol geheugen wanneer je collega verkleed is als Tarzan, dat zou balen zijn).

Wat wel belangrijk is dat je even checkt hoe het geregeld is met jouw reisverzekering. Mocht je jouw laptop nou in de regen hebben laten liggen óf raakt hij vermist, dan weet je altijd wat jouw volgende stap moet zijn. Onze Bart heeft daarom ook een blog geschreven om je wegwijs te maken in de wondere wereld van reisverzekeringen, die lees je hier.

WiFi is niet altijd fantastisch, dus voor Netflix is geduld een super schone zaak! Gelukkig kunnen we wel kosteloos binnen Europa selfie's op insta blijven zetten.

Heeft u het antwoord gevonden?